Första blogginlägget, vi har köpt marken för att bygga en liten modern hästgård (maj 2018)

1BF9DA21-D9F2-4564-A1D3-866EDAEDB7A7Idag börjar ett stort äventyr. Vi har köpt 3,4 ha mark för att bygga villa och egen hästgård. Efter att kontraktet var påskrivet sprang David ut med det i handen, och gosade med närmsta travhäst 😂 sedan inspekterade vi det fantastiska ridhuset som vi har andel i, och efter en vända till Banken i Heby så träffade vi utsättaren för att markera ut vägar och husgrunder. Därpå raka vägen till Österhaninge för att berätta för Hoppkungen 💕🐴 Denna soliga fantastiska dag är startskottet för min blogg: allahastarhemma.com där jag kommer att berätta om resan att bygga en egen hästgård 🌾🏛🏇🏼 #allahastarhemma

Publicerad av allahastarhemma

Arkitekt, affärsutvecklare och ryttare som ritar och bygger egen hästgård

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: