Våra hästar: Salto (okt 2018)

Låt oss presentera box nr.2; Salto!

Jag hade tänkt köpa en unghäst att utbilda och börja tävla igen. Men då såg jag att Salto, som bor nästgårds, behövde en fodervärd. I flera år har jag tyckt att han är så fin. Provred, och blev kär. Men livet ska inte vara lätt.. vi kunde inte ha två hästar inackorderade på en fin anläggning, men tack vare hans fantastiska ägare kan han komma till oss när gården är klar och tills dess kör jag hoppträningar ibland och härliga galopper ute med David på Emir.

David krånglade i början om att ”vi kan inte bara ha seniorhästar”. Varpå jag svarade ”jag har två boxar och du har två. Vi lägger oss inte i varandras hästaffärer”. Deal! Men så fick David prova att hoppa Salto och förstod ❤️Salto är rutinerad men svår så det är bra jobbat av David som ridit i drygt 1 år.

Salto är en holländsk hopphäst med fint resultat i både hoppning och dressyr. 180 i mankhöjd med jättelånga ben och vackra bärnstensögon 🐴

David letar efter en fälttävlanshäst som är startklar och som inte är lika tekniskt svår som Salto och Emir. Själv kommer jag att njuta av stora flashiga gubbhästar ett tag till! Här kommer David och Salto, träning för Caroline Wiebe

Publicerad av allahastarhemma

Arkitekt, affärsutvecklare och ryttare som ritar och bygger egen hästgård

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: