Stallplanen är grusad och dränerad och snart ska stallgrunden fyllas med speciell häst-betong (dec 2018)

Stallplanen är grusad och dränerad och snart ska stallgrunden fyllas med speciell häst-betong. Rekommendationerna kommer från jordbruksverkets föreskrifter.

Det är ett flertal olika entreprenörer som bygger olika delar av gården. God kommunikation och samordning är viktigt, men framförallt uppskattar vi det personliga engagemanget, kunskapen och den goda stämningen på våra byggmöten. Vi utgår ifrån att resultatet ska bli bra, då blir det en trevlig arbetsmiljö för alla.

David, som är doktor i filosofi och ekonomi, har avslöjat att han drömde lite om att bli arkitekt. Han är riktigt duktig, och får ta beslut i designfrågorna. Jag får ägna mig åt byggfysik och ritningar. Stort av mig att släppa tycker många, skönt tycker jag!

Det ska vara ”easy” att bygga gård och ha hästar!

Publicerad av allahastarhemma

Arkitekt, affärsutvecklare och ryttare som ritar och bygger egen hästgård

En tanke på “Stallplanen är grusad och dränerad och snart ska stallgrunden fyllas med speciell häst-betong (dec 2018)

  1. Nu blir vi inom arkitekt-skrået lite oroliga över med vilken målbild vad gäller ”arkitektonisk kvalitet” som detta projekt bedrivs, enär det i texten genomskymtar att den ene byggherren har akademisk kompetens inom områden helt skilda från gängse kompetens inom områdena ”platta tak”, ”krånglig och experimentell konstruktion”, ”samtida Corténplåt-skivor”, ”funktionell dissonans” samt ”dynamisk öppen planlösning utan väggar mellan spiltorna”. Från vårt akademiska betongtorn sett, riskerar detta projekt att bedrivas meddelst en icke linjär process-metodik vilken i något fall (av flera möjliga varianter) kan komma att resultera i en plats där hästar och hästägare ej känner sig utmanade och ifrågasatta, vilket vore en förtappad möjlighet (vad gäller själarnas otrivsel i kultuen) inom det omöjligas gränsfall. Vi säger inget mera utan avser åstadkomma med ”vad var det vi sa” när/om/ifall/trots bygget ändå blir av. ”Et tu Brunte”!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: